Tvålfat design

365 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

Tvålfat i solid fjällbjörk, behandlad med linolja. I samarbete med NordliDesign har vi tagit fram ett fantastiskt vackert tvålfat i björk från Västerbottensfjällen. Ett riktigt hantverk!

Tvålfatet låter din handgjord ekotvål ligga luftigt och är enkelt att rengöra med en nagelborste.

Mått; 12,5 cm lång, 9,5 bred. Den står på små träfötter för att passa mindre ytor, avstånd mellan fötterna är som längst 8cm.

Skötsel; Skrubba kontinuerligt bort tvålresterna försiktigt med en nagelborste eller liknande. Vid behov och när träet börjar se/kännas torrt impregnera ca. 2 timmar i rå (kallpressad) linolja.

NordliDesign eftersträvar att vara hållbara producenter både vad gäller design, materialval, ytbehandling men också mot sig själva och dem de arbetar med. Syskonparet Tina och Björn Larsson formger och producerar själva sin produkter i fina fjällbyn Saxnäs, Västerbotten.

Jag lärde känna Tina på en workshop för hållbara företagare våren 2017. Vi startade genast ett samarbete för att hitta det perfekta tvålfatet i trä från Västerbotten. Vi är så glada att kunna erbjuda dig detta fantastiska hantverk som vi hoppas blir till glädje både för dig och din handgjorda ekotvål.