I lager.

Handgjord Ekotvål Shea & Avokado - ingen tillsatt doft

65 kr


Hjälp oss att vinna Guldäpplet! Kan vi ta gemensamma krafttag och lyfta den fasta tvålen som Årets produkt i Orgcanic Beauty Awards?

RÖSTA HÄR


Berikad med ekologiskt sheasmör och avokadoolja är denna tvål extra hudvänlig och vårdande. Omtyckt vid torrt hår och flagig hårbotten. Sheasmör ger ett härligt krämigt lödder. 

Denna tvål (tidigare namn "Naturell") har ingen tillsatt doft vilket vi rekommenderar till barn och till dig som inte tål doftsatta tvålar.   

Samma tvålsort finns även med doft - se "Shea & Avokado - frisk örtig doft"

 
Tvålen kan användas av både vuxna, barn och husdjur. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampoo eller duschtvål. 

Tvålen är en mångsidig produkt  som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Du och miljön sparar in flera förpackningar att använda en tvålkaka.

Tvålen är mild och fast och alla oljor i förtvålningen är ekologiska och vegetabiliska. Rapsoljan är svenskodlad och vi använder INGEN palmolja.

Tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja. 

Ingredients: Sodium canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium shea Butterat, Sodium cocoa butterate, Sodium vvocadate. 

Skötselråd: Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat. Växla gärna mellan två tvålar så den får torka upp mellan användningarna, då mår tvålen bra & räcker längre!

Handskuren färskvikt anges i menyn. Välj mellan:

110g Stor tvål 

170g  Tvål på hamparep

40g  Liten tvål

80g Tvålflakes i skrubbpåse

165g Tvålflakes Refill i pappåse