Vad våra kunder tycker

 Jag har sedan jag var barn alltid haft väldigt känslig hud. Jag hade så kallade atopiska händer och fötter och fick smörjas in med specialkrämer för min torra hud. Jag ömsade skinn likt en reptil. Under vinterhalvåret, när det är väldigt torr luft ute så brukar jag ofta få en hemsk klåda på speciellt benen, och händerna blir som sandpapper. Men denna vinter har varit ovanligt lugn trots flera veckor med temperaturer mellan 25-30 minusgrader. Denna vinter, jämfört med alla andra tidigare vintrar så har jag istället använt tvålar från @maliniratan. Jag kan inte tro annat än att det är just dessa tvålar (ihop med arganolja) som har räddat min hud ????  Andrea Arvidsjaur

Jag ska hälsa från min sambo att han har ingen mjäll längre och får heller inga finnar i ansiktet längre efter använt shea/avokado tvålen. Han använde "ett välkänt mjällschampo" innan. Fick ingen mjäll av den men använde han något annat fick han mjäll. Men hade dock problem med finnar och hade ingen aning av att det kunde bero på schampot. Vi provade ett tag Aleppotvål men det fick han mjäll av och fick göra massa oljeinpackningar innan han fick rätt på det igen och sen efter vi provat din tvål så vill varken jag eller min sambo byta.Petra, Hörby

Tack för underbara tvålar och iden om luffa-kudde under tvål. Jag är väldigt nöjd med Tvätt-Städ- Disk, har letat efter en fast ekologisk disktvål, som löddrar väl. Har tvålen på en pepparkaksform på luffadynan så den torkar bra, tar med diskborsten lite tvål och diskar det som diskmaskinen inte sköter. Tvålen är även perfekt till fläckar på kläder. Jag har använt svensk linsåpa, men den sköljs inte så bra bort som din tvål. Tvålpåsen med flingor (Tvålflakes) är en prima idé, har haft en fast tvål i påse i duschen men flingor löddrar mycket bättre. Skall beställa mera tvål. 
Anniina, Helsingfors, Finland

Jag tvättar oftast med Rasul&Ringblomma, men efter snart ett halvår med hårtvål varvar jag ibland med "tvålen till hands" vilket är allt ifrån Shea&Avokado till aleppotvål. Tycker det fungerar alltihop!

Bästa sursköljen är med hibiskusblom! Håret blir lätt att reda ut och jag slipper den rätt påträngande doften av äppelcidervinäger. Nyligen körde jag en liten detox med rasullera också, då sursköljde jag inte, men håret var lika lättutrett ändå. Jag kallsköljer alltid. 

Klådan som tidigare kom i hårbotten någon dag efter tvätt försvann med hårtvålen! Det märkte jag inte minst när jag testade "vanligt" schampo igen för ett tag sedan. Klåda direkt! Och då var det ändå ett bra ekovänligt schampo. Jag gillar att tvålarna multitaskar så bra! Egentligen behövs bara en tvål i duschen, men det är kul att variera, så jag har flera.
Emma i Uppsala (aka @Upplandskullan)

Jag har precis börjat använda din handgjorda tvål - med barrdoft. Jag är verkligen överraskad! Nog trodde jag den skulle vara bra.. men den är ju helt sanslöst fin mot både hud och hår (och mitt är drygt 1 meter långt..). Så innerligt glad att ha funnit dig och tvålen! 
Kristina, Vadstena

Jag använder sedan knappt ett år (uteslutande) ekologisk tvål av din produktion. Som så många andra var det Katarina Johanssons bok Badskumt som satte igång beslutet. Tvålen fungerar utmärkt precis som reklamen anger till det mesta. En sak som inte nämnts är att jag fick elegantare badrum utan fyra andra flaskor som skriker ut sitt budskap på hyllan. Tvålen Shea&Avokado - ingen tillsatt doft är extra bra för rakning om man använder kniv. I och med att löddret inte blir så tjockt som på lödder från sprayflaska så ser man vad man pysslar med vilket minskar risken för hack i näsan.
Bo, Malmö

Tvålarna är kanonbra! :) Shea&Avokado utan doft – perfekt i duschen. Löddrar bra, man blir inte torr som av vanliga tvålar. Barrskog – fantastiskt trevlig raktvål. Löddrar fint i handen, man behöver inte ens rakborsten, hyveln glider fint, och så blir man härligt ren i ansiktet utan att bli torr. De är verkligen magiska. Vanlig tvål torkar ju ut, men inte dessa. Man känner sig verkligen fantastiskt … ren…. med sån här tvål, och så räcker den ju hur länge som helst! Mycket drygare än vanlig duschtvål på flaska, där åker ju typ hälften ner i avloppet direkt, den här är så mycket mer ekonomisk. 
Erik, Umeå

Dina tvålar är underbara, vilket skum man får, och de doftar härligt.
Frida, Tollered

Barrskog - Rakningen går hur mjukt och fint som helst och efteråt behövs ingen behandling, huden är mjuk och inte alls torr och irriterad som den blir med vanlig raktvål.
Anton, Norum

Jag tycker du gör fantastiska produkter. Tvätt/städ tvålen- överträffade mina förväntningar! Den är det enda vi nu använder till att tvätta kläderna. Är så himla nöjd! Även tvålen Shea&Avokado med frisk örtig doft är härlig! Fortsätt med det du gör och jag kommer definitivt fortsätta handla dessa produkter från dig!
Cecilia, Stenkullen