Malin i Ratan - Ekotvål

Här hittar du Malin i Ratans underbara tvålar och bra tillbehör.

"I den lilla kustbyn Ratan i Västerbotten, med havet och naturen och den kulturhistoriska miljön som inspirationskällor, skapar jag mina kallrörda tvålar. Jag tillverkar dem på gamla tiders hantverksvis, men med förnyade kunskaper och med naturliga och ekologiska råvaror."

Handgjord Ekotvål är så mycket mer än bara en tvål. Den ger en len hy, frisk hårbotten, naturligt hår och ett lugnt, miljöklokt hem.

Äkta tvål är ett hantverk som vi skapat med omsorg, och en mångsidig produkt som kan ersätta många produkter i ditt badrum. 

Läs mer Tvålmakeriet i Ratan, Västerbotten och vår hantverksmässiga tillverkning. 

Vill du veta vilken Handgjord Ekotvål som passar bäst för just din Hud och ditt Hår och Hem, kolla in vår tvålguide och bloggen som innehåller många tips och trix om hantverkstvål.


Digitalt presentkort
Från 250 kr
Ekotvål Test-tvålar
Från 60 kr
Tovad Tvål
Från 165 kr
Ekotvål Lavendel
Från 75 kr
Ekotvål Kryddnejlika
Från 75 kr
Ekotvål Barrskog
Från 75 kr
Päls-schampo Lavendel
Från 150 kr
Luffa-skrubb
55 kr
Tvålpåse Luffa
Slutsåld
Tvålask
60 kr
Tefröolja
80 kr
Presentkit Bad
1 100 kr

Komplettera din Handgjorda Ekotvål med våra produkter "Bra till Handgjord Ekotvål".  

 Handgjord Ekotvål trivs bäst på ett luftigt tvålfat, gärna av gallertyp eller en tvålhållare. De gillar att torka upp emellanåt och varje tvål räcker längre om du växlar mellan två olika tvålar.

Vill du veta mer om våra handgjorda tvålars alla fördelar kolla in sidan Handgjord Ekotvål, vår blogg och läs också på bloggen Nyponros.