En värld av äkta tvål

Handgjord Ekotvål är så mycket mer än bara en tvål... 

Den är ett hantverk som vi skapat med omsorg, och en mångsidig produkt som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Vi har även omtyckta hushållstvålar för både tvätt, disk & städning. De fungerar som en såpa i fast form. 


Genom att välja våra fasta tvålar minskar du mängden onödiga kemikalier och förpackningar i ditt hushåll – bra, eller hur?

Vi vill lyfta fördelar med bra tillbehör till den äkta tvålen. 

Följ med i vår värld av vad vi tycker är bra rengöringsprodukter för kropp, hår och hem och vilka bra att ha grejer som förstärker upplevelsen av äkta tvål till något omtyckt och positivt.


Om våra egna produkter

Våra egna omtyckta tvålar till kropp och hår - Handgjord Ekotvål, Malin i Ratan. De är en "5 i en-produkt": kroppstvål, ansiktstvål, raktvål, schampo och balsam. Vill du veta vilken Handgjord Ekotvål som passar bäst för just din hud och ditt hår? Kolla in vår tvålguide.  

Läs mer om Malin i Ratans egna produkter


Äkta tvål - hantverksmässigt tillverkad i Sverige.

Det finns så många duktiga tvålmakare i vårt avlånga land. Vi vill sprida förståelse och kunskap om alla fördelar med hantverksmässigt tillverkad tvål och visa på mångfalden med hantverket. Det gör vi genom att utöka tvålutbudet till dig som kund här i vår webshop. Vi erbjuder fler handgjorda tvålar från svenska kreatörer. Doftfria eller med eterisk doft. Noga utvalda med stor andel ekologiska ingredienser.

Vi är stolta tillverkare av Organics By Saras fina ekologiska tvålar. Ni hittar dem här på vår sida. Läs gärna Saras tvålskola i tre delar på hennes blogg.

Vi älskar samarbeten

Vi älskar samarbeten och i våra butiker finner du även bra komplement till vår egna serie i form av utvalda produkter från andra kreatörer. Både andra hudvårdsprodukter, hushållsprodukter, lokal eoch ekologisk mat och bra tillbehör till kropp, hår, hus och hem.


Blogg

Hud & Tvål

En fast handgjord ekotvål är en mild och skonsam tvål för din hud. Våra tvålar har olika egenskaper och uppfyller olika behov. I denna bloggkategori tar vi upp hud och tvål.

Läs mer om Hud & Tvål


Läs mer om Hår & Tvål

Hår & Tvål

Vad är No-poo? Hårtvål? Vilken tvål ska jag använda till mitt hår? Här finner du blogginlägg om naturlig hårvård.

Läs mer om Hår & Tvål


Läs mer om Hem & Tvål

Hem & Tvål

Tvätta, städa, diska med naturliga produkter. Med fasta våra fasta tvålar minskar du mängden onödiga kemikalier och förpackningar i ditt hushåll. Här samlar vi hur du använder våra ekotvålar i hemmet för tvätt, städ och disk.

Läs mer om Hem & Tvål


Fritid & Tvål

Ska du resa? Vandra? Ta med dig din fasta tvål på resan. I denna bloggkatergori fritid och tvål visar vi hur ekotvålen används i naturen.

Läs mer om Fritid & Tvål