En värld av äkta tvål

En värld av äkta tvål och bra tillbehör.

Handgjorda Ekotvål är så mycket mer än bara en tvål. Den är ett hantverk som vi skapat med omsorg, och en mångsidig produkt som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Vi har även omtyckta hushållstvålar för både tvätt, disk & städning. De fungerar som en såpa i fast form. Genom att välja våra fasta tvålar minskar du mängden onödiga kemikalier och förpackningar i ditt hushåll – bra, eller hur?

Vi vill lyfta fördelar med bra tillbehör till den äkta tvålen. 

Följ med i vår värld av vad vi tycker är bra rengöringsprodukter för kropp, hår och hem och vilka bra att ha grejer som förstärker upplevelsen av äkta tvål till något omtyckt och positivt.

Läs om Malin i Ratans egna produkter. Vår produktserie Handgjord Ekotvål, Bra till Handgjord Ekotvål och ett Miljöklokt hem.

Vi älskar samarbeten och i våra butiker finner du även bra komplement till vår egna serie i form av utvalda produkter från andra kreatörer. Både andra hudvårdsprodukter, hushållsprodukter, lokal eoch ekologisk mat och bra tillbehör till kropp, hår, hus och hem.


Vi startar nu en blogg för att ge dig tips och råd om användning av våra produkter. Succesivt bygger vi på i dessa kategorier: