Hushållstvål & Såpa

Här hittar du våra hushållstvålar som ersätter många rengöringsprodukter i hemmet, både till tvätt, städ och disk. Vår hushållstvål har fått högsta betyg i Saras Evigas test av diskmedel.  Den är även mycket omtyckt till tvätt, läs om hur Plånbokssmart använder tvålen.  Du kan också läsa mer om hur du minskar på kemikalierna i din vardag i detta blogg inlägg: Tvål för tvätt, städ och disk. 

Vid miljövänlig tvätt, städ och disk är det trevligt med fina och bra tillbehör så som klädnypor, disktrasor, disk- och skurborstar.

Kök&Trädgård är en omtyckt skrubbande tvål som passar efter trädgårdsfix, för dig som mekat med olja och andra göromål efter vilka du behöver rengöra händerna rejält. Tvålen med hamparep kan du hänga vid diskbänken - passande, då kökstvålen även tar bort lukt av fisk och lök från händerna.

Med våra hushållstvålar kan du ersätta många av hemmets rengöringsprodukter till tvätt, städ och disk. En såpa i form av fast tvål med många användningsområden och som är bra för dig, ditt hem och miljön! 

En annan form av hushållstvål är den flytande såpan. Gammaldags såpa från Västerbottenssåpa väntas åter i vår butik när restaurangerna kommit igång igen efter pandemin. Västerbottenssåpa tillverkas av återbrukat restaurangfett vilket är en bristvara just nu.  

Vid miljövänlig städ och disk kan du även komplettera med ett fint och funktionellt tillbehör som våra handvirkade disktrasor eller skrubbande luffakuddar. Vi har också flera fina skur- och diskborstar från borstbinderi i Sverige och Tyskland.