Hushållstvål & Såpa - Hållbar rengöring

Här hittar du våra hushållstvålar och vår Extra Fasta Såpa som ersätter många rengöringsprodukter i hemmet, både till tvätt, städ och disk

Kök&Trädgård är en omtyckt skrubbande tvål som passar efter trädgårdsfix, för dig som mekat med olja och andra göromål efter vilka du behöver rengöra händerna rejält. Tvålen med hamparep kan du hänga vid diskbänken - passande, då kökstvålen även tar bort lukt av fisk och lök från händerna.

Med våra hushållstvålar "Tvätt-Städ-Disk" kan du ersätta många av hemmets rengöringsprodukter. En såpa i form av fast tvål med många användningsområden och som är bra för dig, ditt hem och miljön! Malin i Ratans Extra fasta såpa är en variant av Gammaldags såpa från Västerbotten, något du späder själv till önskad konsistens dagen innan städ, från klippbig såpa, flytande såpa eller såpspray.

Vid miljövänlig städ och disk kan du komplettera med ett fint och funktionellt tillbehör som våra handvirkade disktrasor, klädnypor i trä eller skrubbande luffakuddar. Vi har också flera fina skur- och diskborstar från borstbinderi i Sverige och Tyskland. 


Vår hushållstvål har fått högsta betyg i Saras Evigas test av diskmedel.  Den är även mycket omtyckt till tvätt, läs om hur Plånbokssmart använder tvålen.  Du kan också läsa mer om hur du minskar på kemikalierna i din vardag i detta blogg inlägg: Tvål för tvätt, städ och disk.