Om våra egna produkter

Handgjord Ekotvål

Våra tvålar är handgjorda av ekologiskt odlade oljor. Huvudingrediensen är kallpressad svensk rapsolja, som får förtvålas tillsammans med andra ekologiska vegetabiliska oljor. 

Handgjord Ekotvål är så mycket mer än bara en tvål. Den ger en len hy, frisk hårbotten, naturligt hår och ett lugnt, miljöklokt hem.

Här kan du läsa mer om Handgjord Ekotvål och kika på våra produkter.

Kolla gärna in vår Tvålguide som visar dig vägen i val av tvål. Tips, användning av handgjord ekotvål.

Lär dig mer i vår blogg om:

Hud & Tvål

Hår & Tvål 

Hem & Tvål

IngredienserBra tillbehör till ekotvål

Malin i Ratans produktserie består även av tillbehör som vi tycker passar bra ihop med tvålarna - Bra till handgjord ekotvål. Vi har även tagit fram produkter som din kropp/hud/hår mår bra av när du använder blocktvålarna.

Här hittar du produkter som underlättar när du övergår till hårtvätt med hårtvål, såsom djuprengörande leror och surskölj. Vi har även underbara ekologiska oljor för extra vård av hud och hår!

Tvålarna trivs bäst om de får hänga eller ligga luftigt på ett bra tvålfat. Malin har provat många olika tvålfat genom åren och arbetar nu för att ta fram en egen kollektion. 

Vi erbjuder även en skrubbpåse för tvålrester, necessär och tvålpåsen för att ta med din tvål på resan och till gymmet.

Här kan du läsa mer om Bra till Handgjord Ekotvål


Ett miljöklokt hem

Vi utökar nu vårt sortiment med andra miljökloka produkter till ditt hem. Vi vill bidra med miljövänliga material, smarta funktioner och svensktillverkat. Kolla in våra flergångs-kaffefilter i linne, virkade trasor och fina necessärer.