Vi som jobbar här

Välkommen in till Ekobutiken

Här får du möta personalen som står bakom tvålhantverket. Dessa tvålmakare bubblar av kreativitet, glädje och arbetskraft som löddrar av sig i själva hantverket av ekotvålen, något som kan mjuka upp vilken torris som helst. Vi hos Malin i Ratan strävar efter att inspirera till en hållbar livsstil och sprida kunskap om den handgjorda ekotvålens användningsområden. Har du en fråga när du är i butiken? Va inte rädd! Vi bubblar till när det kommer frågor. Ställ din fråga till någon av oss och vi svarar så gott vi kan.


Malin - grundare av Malin i Ratan

Entreprenör, naturvetare, tvålmakare, teamledare, naturälskare och CEO för Malin i Ratan AB.

Jag har kokat tvål i över 20 år - ett fantastiskt roligt hantverk.  2013-2018  valde jag att satsa fullt ut och göra min hobby till företag. Läs mer om min resa mot eget företag och tvålmakeri i Ratan här.

Läs mer om Malin - kreatören och grundaren

Tvålteamet


Therese

Tvålmakare, arbetsledare, inköp- och butiksansvarig. Min favorittvål att koka är Mynta & Eukalyptus! Det är en utmaning och många steg i processen för att få till den perfekta färgen och marmoreringen till tvålen som gör varje tvål unik. Dessutom luktar den jättegott! 


Erika

Tvålmakare, orderhanterare, kundtjänst och vår blomstrande trädgårdsmästare. Min favorittvål att koka är Ringblomma & Citrus. Den luktar så fantastiskt gott under processen. Den får också en sådan härlig gul/orange färg som påminner om sol och sommar. Jag blir glad av den men min torra hud blir ännu gladare av denna återfuktande tvål!


Evelina

Tvålmakare, orderhanterare, fotograf, webbansvarig och en hejare på att sköta våra sociala medier och nyhetsbrev. Favorittvålen att koka är Nässla & Björk. Det är många steg och förberedelser vilket kräver stort fokus men när allt är förberett går tvålen snabbt att koka, jag gillar den balansen. Sen tycker jag den luktar väldigt gott också!


Lena

Mor till Malin. Första etikett-sättare. Min favorittvål är Mynta & Eukalyptus, den luktar så gott och varje tvål har sitt unika mönster! Fast till håret använder jag helst någon av de fetare tvålarna - Lavendel eller Ringblomma & Citrus.


Möt våra feriearbetare

Hos oss jobbar också ett härligt gäng feriearbetare. Under somrarna kan du möta våra fantastiska ungdomar som gladeligen hjälper dig och svarar på dina frågor så gott de kan. Några av dessa möter du i vår butik på söndagar eller under lovdagar.Kontakta oss

Kontakta oss

Klicka här för att komma till formulär

Telefon: 070-3166992

E-post frågor om order och produkter: order (@) maliniratan.se 

E-post frågor till Malin: hej (@) maliniratan.se   

Företagsuppgifter
Malin i Ratan AB
Ratan 24, 915 97 Bygdeå, Sweden
Säte Robertsfors
Organisationsnr 559119-9947
Momsreg.nr SE559119994701
Godkänd för F-skatt


Hitta hit och öppettider


Håll utkik på Instagram eller Facebook för våra spontana öppettider.

Öppettider

Adress 
Ekobutik, Ratan 1
915 97, Bygdeå