Vi som jobbar här

Malin, grundare av Malin i Ratan. 

Jag har kokat tvål i nästan 20 år men det är först nu på senare år som jag valde att satsa fullt ut och göra min hobby till mitt företag!  Läs mer om min resa mot eget företag och tvålmakeri i Ratan här!

Therese
Tvålmakare, inköps- och butikansvarig

Favorittvål att koka
Min favorittvål att koka är Mynta & Eukalyptus! Det är en utmaning och många steg i processen för att få till den perfekta färgen och marmoreringen till tvålen som gör varje tvål unik. Dessutom luktar den jättegott! 


Linn
Tvålmakare och webbansvarig

Favorittvål att koka


Evelina
Tvålmakare och marknadsföring

Favorittvål att koka
Det är nog Nässla & Björk. Det är många steg och förberedelser innan man kan börja koka vilket kräver att huvudet ska vara på skaft men när allt är förberett går tvålen snabbt att koka, jag gillar den balansen. Sen tycker jag den luktar väldigt gott också!


Lena
Mor till Malin och sätter etiketter på ekotvålarna

Favorittvål 
Min favorittvål är Mynta & Eukalyptus, den luktar så gott och varje tvål har sitt unika mönster! Fast till håret använder jag helst någon av de fetare tvålarna - Lavendel eller Ringblomma & Citrus.


Amanda
Tvålmakare och tjänstledig för studier

Favorittvål att koka


Våra fantastiska feriearbetare 

Under somrarna har vi ett stort gäng glada feriearbetare hos oss - några av de kan du fortfarande möta om du besöker vår butik på söndagar under vinterhalvåret eller under andra lovdagar.

Vi tycker det är viktigt att ge möjlighet till att fler unga kan jobba i sitt närområde. Vi uppskattar alla glada möten som sker mellan våra kunder och våra feriejobbare. De svarar gärna på dina frågor och ger dig så bra service de bara kan. Under juli månad och halva augusti 2021 kommer vi med hjälp av ungdomarna att kunna hålla öppet alla dagar i veckan!