Ekobutiken i Ratan

En butik nära havet

Undrar du hur våra färgglada fasta tvålar luktar? Vill du känna på våra produkter så välkomnar vi dig till vår Ekobutik i Ratan.

Vi anpassar vår butik enligt rådande rekommendationer och hos oss hittar du tvålarna som inte torkar ut när du ska tvätta dina händer. Här hittar du våra egna hantverksmässigt tillverkade fasta tvålar och hållbara tillbehör till ekotvålar. Vår butik är även fylld med god mat från lokala kreatörer, andra utvalda produkter som förstärker din tvålupplevelse och ännu mera tvål och ekologisk hudvård från andra svenska företagare och tvåltillverkare. 

Du kan även välja att lägga din order på hemsidan och hämta den i vår ekobutik, Ratan 1. 


Hitta hit och öppettider

Öppettider

Adress 
Ekobutik, Ratan 1
915 97, Bygdeå


Covid-19

Handla med omtanke och håll avstånd. 

Max 3 st i butiken.

När du besöker oss i Ratan så titta in och se om det är många andra i butiken. Vänta gärna på din tur utomhus på vår gård, kika in miniloppisen i friggeboden eller slå dig ner och njut i vår lounge i carporten.

Vi har handdesinfektion som vi vill att du använder när du kommer in i butiken.

Du hjärtligt välkommen till Ratans tvålbutik, Ratan 1.

För dig som inte vill komma in i butiken, hjälper vi dig gärna att packa ihop det du önskar och kommer ut med en påse till din bil - så swishar du betalningen. Du kan även handla på vår hemsida och välj fraktsätt Hämta i Ratan och hämta upp din beställning under våra öppettider i butiken. Meddela då vilken dag/tid du vill hämta paketet. 💌 

Såklart går det alldeles utmärkt att handla på vår webbshop, snabbt, smidigt och tryggt!


Vi som jobbar här

Möt personalen som jobbar i butiken. Dessa tvålmakare bubblar av kreativitet, glädje och arbetskraft som löddrar av sig i själva hantverket av ekotvålen, något som kan mjuka upp vilken torris som helst.

Läs mer om personalen i Ekobutiken


Här jobbar också våra glada feriearbetare. Under somrarna har vi ett stort gäng feriearbetare hos oss - du kan fortfarande möta några av dem i vår butik på söndagar eller under lovdagar.


Besöksmål Ratan

Ratan, en mysig liten by med bullerby känsla vid havet. Med en vacker natur och en intressan kulturhistoria finns det mycket att upptäcka.

Hyr en roddbåt och ro över till Rataskär. Bada vid Storsands havsbad. Övernatta med din husvagn, husbil eller tält på vårt Quickstop eller camping.

Läs mer om besöksmålet Ratan här

Besök Ratan