Ekobutiken i Ratan

En butik nära havet 

Vill du lukta och känna på våra produkter så välkomnar vi dig till vår Ekobutik i Ratan. 

Här hittar du våra egna hantverksmässigt tillverkade fasta tvålar och hållbara tillbehör till ekotvålar. 

Vår butik är även fylld med god mat från lokala kreatörer, andra utvalda produkter som förstärker din tvålupplevelse och ännu mera tvål och ekologisk hudvård från andra svenska företagare och tvåltillverkare.
Du hjärtligt välkommen till Ratans tvålbutik, Ratan 1.

Du kan även välja att lägga din order här på hemsidan och hämta den på Ratan 1.Håll utkik på instagram eller facebook för våra spontana öppettider.

   

Covid-19

Du är hjärtligt välkommen till vår fysiska ekobutik i Ratan. Vi anpassar vår butik enligt rådande rekommendationer och hos oss hittar du tvålarna som inte torkar ut när du ska tvätta, tvätta och tvätta dina händer. 

Enligt de nya restriktionerna får bara max 2 kunder vara i butiken.  Kommer du till oss i Ratan så titta in och se om det är andra i butiken. 

Vänta gärna på din tur utomhus på vår gård, kika in miniloppisen i friggeboden eller vänta i din bil. Vi har handdesinfektion som vi vill att du använder när du kommer in i hallen. 
För dig som inte vill komma in i butiken hjälper vi dig gärna att packa ihop det du önskar och kommer ut med en påse till din bil - så swishar du betalningen. Du kan även handla på vår hemsida och välj fraktsätt Hämta i Ratan och hämta upp din beställning under våra öppettider i butiken. Meddela då vilken dag/tid du vill hämta paketet. 💌 
Såklart går det alldeles utmärkt att handla på vår webbshop och välja leverans till dörr, snabbt, smidigt och tryggt!


Läs mer om vår fantastiska by Ratan

Läs mer om saker att göra i närområdet:

www.visitrobertsfors.se

www.visitumea.se

www.vasterbottensexperience.se