Äkta tvål - Handmade in Sweden

Här hittar du äkta tvål - hantverksmässigt tillverkad i Sverige.

Det finns så många duktiga tvålmakare i vårt avlånga land. Vi vill sprida förståelse och kunskap om alla fördelar med hantverksmässigt tillverkad tvål och visa på mångfalden med hantverket. Det gör vi genom att utöka tvålutbudet till dig som kund här i vår webshop. Vi erbjuder nu fler handgjorda tvålar från  svenska kreatörer. Doftfria eller med eterisk doft. Noga utvalda med stor andel ekologiska ingredienser.

Våra egna omtyckta tvålar till kropp och hår - Handgjord Ekotvål, Malin i Ratan. De är en "5 i en-produkt": kroppstvål, ansiktstvål, raktvål, schampo och balsam – minska på onödiga förpackningar i ditt badrum. Vill du veta vilken Handgjord Ekotvål som passar bäst för just din hud och ditt hår? Kolla in vår tvålguide.  

Vi är stolta tillverkare av Organics By Saras och ℅ GERDs fina ekologiska tvålar. Ni hittar dem här på vår sida.  Läs gärna Saras tvålskola i tre delar på hennes blogg.

Tovad Tvål
Från 165 kr
Ekotvål Lavendel
Från 75 kr
Ekotvål Kryddnejlika
Från 75 kr
Ekotvål Barrskog
Från 75 kr
Ekotvål Test-tvålar
Från 60 kr


Vill du veta mer om varför handgjord tvål är så bra, läs på fliken
 Om Malin i Ratan  och bloggen Nyponros.

Hantverksmässigt tillverkad tvål trivs bäst på ett luftigt tvålfat, gärna av gallertyp. De gillar att torka upp emellanåt och varje tvål räcker längre om du växlar mellan två olika tvålar.