KaliFlower Organics

Maria Esbjörnsson i Brunsberg, Värmland, står bakom företaget och de fantastiska produkterna KaliFlower Organics. Hon är örtpedagog och yogalärare som skapar avskalade och enkla ekologiska kroppsvårdsprodukter som gärna får vara vackra också. Inspirationen kommer från den botaniska världen, och det är växter, örter och blommor som står för själva stommen i produktionen. Det kan också förekomma alger, leror och extrakt från rötter eller bark! Naturen bidrar med mycket välgörande och vackert. Enkla men kraftfulla ekoprodukter – snälla mot Moder Jord och ljuvliga för själ och hjärta!

Vi erbjuder dig hennes vackert mönstrade tvålar med milda eteriska doftblandningar. Här hittar ni även fina salvor, cerat och skäggprodukter.


Kali är en stark och vildsint gudinna. Hon symboliserar kraften som hjälper oss att ta bort destruktiva beteenden och vanor ur våra liv. Allt som inte längre gynnar oss, sådant vi egentligen inte behöver. Hon står för sanning och kämpar mot okunnighet och lögner. Detta har inspirerat KaliFlower Organics; bort med allt som egentligen

inte behövs eller gynnar oss och fram med mera kunskap och sanning! Det är enkelt, vi vill behålla det som är bra och gör gott, resten skippar vi!  Vi har valt KaliFlowers enkla, naturliga och ekologiska produkter som vi själva vill använda, hoppas att även du gillar dem.