Bra tillbehör till Ekotvål & ett miljöklokt hem

Här hittar du produkter som vi tycker passar bra ihop med tvålarna - Bra till handgjord ekotvål. Vi har även tagit fram produkter som din kropp, hud och hår mår bra av när du använder blocktvålarna. Läs mer längst ner på sidan efter produkterna!  Handgjord Ekotvål trivs bäst på ett luftigt tvålfat, gärna av gallertyp eller en tvålhållare. De gillar att torka upp emellanåt och varje tvål räcker längre om du växlar mellan två olika tvålar.


Ekologiska tillbehör för en naturlig hud- och hårvårdsrutin.

För nybörjare av no-poo är rasullera och surskölj bra tillbehör. Vi har även underbara ekologiska oljor för extra vård av hud och hår!

Tvålarna trivs bäst om de får hänga eller ligga luftigt, t.ex på en tvålhängare, på en luffa-kudde, eller på ett specialdesignat tvålfat i keramik. Det kan också vara bra att växla mellan två tvålar, då hinner de torka upp mellan användningarna och räcker längre! 

Vi erbjuder även en härlig skrubbpåse för tvålrester så att du kan använda upp den minsta tvålbiten och den perfekta tvålpåsen för att ta med din tvål på resan och till gymmet.

Fler bra tvålfat och askar där din tvål trivs hittar du under menyn Kök & Hem. 


Vill du boka event eller konferens med oss? Klicka här