I lager.

Handgjord Ekotvål Shea & Avokado - frisk örtig doft

65 kr


En handgjord ekologisk tvål som passar extra bra som krämig duschtvål och återfuktande hand- och hårtvål. Berikad med ekologiskt sheasmör och avokadoolja, vilket gör tvålen krämig och extra vårdande. Med frisk örtig doft av rosmarin, hoblad och lavendel. En doftblandning som är en favorit hos många.

Samma tvålsort finns även utan  doft - se "Shea & Avokado - ingen tillsatt doft"


Handskuren färskvikt anges i menyn. Välj mellan:

110g Stor tvål 

170g Tvål på hamparep

40g  Liten tvål

80g Tvålflakes i skrubbpåse

165g Tvålflakes Refill i pappersåse


Innehåll:

Tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja. Eterisk olja Lavendel, Hoblad, Rosmarin.

Ingredients: Sodium Canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium Shea Butterat, Sodium cocoa butterate, Sodium Avocadate. Lavandula angustifolia oil, Rosmarinus officinalis oil, Cinnamommum camphora oil.  Linalool*  Limonene*. *Doftkomponent i eterisk olja


Tips:

Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som schampo eller duschtvål. 

Tvålen är en mångsidig produkt  som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Du och miljön sparar in flera förpackningar genom att använda en tvålkaka. 

Många behöver inte längre smörja in sig när de använder extra vårdande tvål som rengöring, det innebär att även lotion-förpackningen kan fasas ut vilket minskar på onödiga förpackningar ytterligare.

Skötselråd:

Tvålarna trivs bäst om de får hänga eller ligga luftigt, tex på en tvålhängare, på en luffa-kudde, eller på ett specialdesignat tvålfat i keramik. Eller välj en tvål på rep och häng den på lämplig krok. Det kan också vara bra att växla mellan två tvålar, då hinner de torka upp mellan användningarna och räcker längre! 

Recension om tvålen:

Här kan du läsa en recension om tvålen på bloggen Naturligt Snygg. Tvålen vi nu säljer är lite större än den som testades här. http://www.naturligtsnygg.se/handgjord-tval-fran-malin-i-ratan/