I lager.

Handgjord Ekotvål Shea & Avokado - frisk örtig doft

65 kr


Hjälp oss att vinna Guldäpplet! Kan vi ta gemensamma krafttag och lyfta den fasta tvålen som Årets produkt i Orgcanic Beauty Awards?

RÖSTA HÄR


Berikad med ekologiskt sheasmör och avokadoolja är denna tvål extra hudvänlig och vårdande. Omtyckt vid torrt hår och flagig hårbotten. Sheasmör ger ett härligt krämigt lödder. 

Denna tvål är berikad med eteriska oljor som ger en Frisk & örtig doft av rosmarin, hoblad och lavendel. En doftblandning som är en favorit hos många.

Samma tvålsort finns även utan  doft - se "Shea & Avokado - ingen tillsatt doft"

 
Tvålen kan användas av både vuxna, barn och husdjur. Den torkar inte ut huden och när den används ger den en mjuk och extra krämig känsla. Det är enkelt att arbeta upp ett rikt och härligt lödder med tvålen och löddret uppskattas särskilt av de som använder tvålen som shampoo eller duschtvål. 

Tvålen är en mångsidig produkt  som kan ersätta såväl duschkräm som schampo, ansiktsrengöring, lotion och raklödder i ditt badrum. Du och miljön sparar in flera förpackningar att använda en tvålkaka.

Tvålen är mild och fast och alla oljor i förtvålningen är ekologiska och vegetabiliska. Rapsoljan är svenskodlad och vi använder INGEN palmolja.

Tillverkad med certifierad ekologisk förtvålad kallpressad Rapsolja (svensk), Kokosfett, Olivolja, Sheasmör, Kakaosmör och Avokadoolja. Eterisk olja Lavendel, Hoblad, Rosmarin.

Ingredients: Sodium Canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium Shea Butterat, Sodium cocoa butterate, Sodium Avocadate. Lavandula angustifolia oil, Rosmarinus officinalis oil, Cinnamommum camphora oil.  Linalool*  Limonene*. *Doftkomponent i eterisk olja

Skötselråd: Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat. Växla gärna mellan två tvålar så den får torka upp mellan användningarna, då mår tvålen bra & räcker längre!

Här kan du läsa en recension om tvålen på bloggen Naturligt Snygg. Tvålen vi nu säljer är lite större än den som testades här. http://www.naturligtsnygg.se/handgjord-tval-fran-malin-i-ratan/

Handskuren färskvikt anges i menyn. Välj mellan:

110g Stor tvål 

170g Tvål på hamparep

40g  Liten tvål

80g Tvålflakes i skrubbpåse

165g Tvålflakes Refill i pappåse