I lager.

Handgjord Ekotvål Röd Lera & Ros - ingen tillsatt doft

65 kr


Vi lanserar en ny tvål utan tillsatt doft. Den nya tvålen finns i mellanskiktet för dig med torr/blandhy eller balanserat hår. Vårdande, återfuktande och rengörande på samma gång.

Det är vår rosa-röda tvål Ros & Patchouli som nu byter namn och klyver sig till två:

Röd Lera & Ros - ingen tillsatt doft
Röd Lera & Ros - orientalisk doft av patchouli

Vi vill kunna skilja den doftfri varianten lite bättre från den doftande så vi kommer inte att tillsätta krossade rosblad inuti tvålmassan för den doftfria. Vi tänker också att det är särskilt bra om den skrubbar lite mindre då den doftfria passar utmärkt för dig som vill tvätta ansiktet med tvål, den röda leran rengör skonsamt och huden återfuktas av rosenvattnet och det naturligt bildade glycerienet. Fettet i tvålen kapslar in fukten.
 
Krämig tvål med röd lera och rosente- ingen tillsatt doft.

Vår omtyckta tvål med roste och röd lera finns nu i doftfri variant.

Fin som hårtvål och från topp till tå. Den röda leran (illite) gör tvålen extra mild och krämig, dessutom bidrar den tillsammans med rosente till den fina röd-rosa färgen.

Tillverkad med certifierad ekologisk/naturlig förtvålad svensk kallpressad Rapsolja, Kokosfett, Olivolja, Kakaosmör, Ricinolja.  Röd Lera Te och rosente.

Ingredients: Sodium Canolat, Sodium cocate, Glycerin, Aqua, Sodium olevate, Sodium cocoa butterate, Sodium castorate, Red Clay, Rose extract and leaf.

Skötselråd: Tvålen trivs bäst på ett luftigt tvålfat, växla gärna mellan två tvålar så den får torka upp mellan användningarna, då mår tvålen bra & räcker längre!

Handskuren färskvikt anges i menyn. Välj mellan:

170g  Tvål på hamparep

40g  Liten tvål

80g Tvålflakes i skrubbpåse - perfekt att hänga i duschen

165g Tvålflakes Refill i pappåse