Nominerad till ICAs Entreprenörspris 2021

Nominerad till ICAs Entreprenörspris 2021

Tävlingskategori Årets lokala hjälte

Vi är stolta att presentera att Malin i Ratan AB är nominerad till Icas entreprenörspriset 2021 inom kategorin Årets lokala hjälte! Vi är 1 av 5 entreprenörer i hela landet som är nominerad i denna kategori.

Nomineringen lyder: Sverige är fullt av människor som outtröttligt arbetar för att förbättra sitt närområde – som lägger tid, pengar, själ och hjärta i att bidra till en positiv utveckling där de bor och verkar. Med utmärkelsen Årets lokala hjälte vill ICA inspirera fler till att bidra lokalt – och samtidigt hylla de som redan påverkar Sverige till det bättre.

Kriterier:
- Vinnaren har startat ett företag som bidragit till positiv utveckling i sitt närområde.

Vi är otroligt glada och tacksamma för nomineringen, särskilt då den lyfter de frågor som funnits med oss sedan start. Platsen och det personliga mötet avspeglar sig redan i företagsnamnet, Malin i Ratan. Nomineringen ger oss extra energi att fortsätta vår utveckling - att kombinera tillverkning och handel med en mötesplats och upplevelser av tvålhantverket. Att bli uppmärksammad för det vi bidrar med; arbetstillfällen på landsbygden och turistutvecklingen i regionen betyder mycket för oss och förhoppningsvis kan vi även inspirera fler att våga satsa på lokalt företagande. 


Här kan du läsa mer om tävlingen

Klicka här för att rösta