Kraftbar - Ekologiska svenska energibars

Kraftbar - Ekologiska svenska energibars

Svenska, ekologiska energibars utan tillsatser!

Dessa fantastiskt goda energibars är ett snabbt och utsökt mellanmål under dagen. En nyttig energikälla efter träningen eller en mumsbit på färden. Vi är helt sålda på dessa svensktillverkade gobitar som garanterat kommer följa med på sommarens utflykter!

Alla energibars är veganska och glutenfri samt fri från tillsatser. Hur bra!?

Kraftbar är ett svenskt företag som satsar på ekologiska energitillskott med ärligt innehåll. De har blandat samman ekologiska råvaror till en mumsig bar och beskriver sin verksamhet såhär:

”Vi på Kraftbar försöker att skapa så goda ekologiska energitillskott som möjligt. Med ärligt innehåll, vill vi ge Sverige extra energi som är lätt att förstå och som smakar fantastiskt. Vi försöker att göra en så saftig och smakrik energibar som möjligt, med råvaror som du kan hitta i ditt eget skafferi. 

Istället för att enbart satsa på höga proteinhalter har vi satsat på smak, och istället för att pressa priserna har vi jobbat mot bra innehåll. God mat behöver inte vara så komplicerat. Det enda vi har gjort är att blanda samman smaskiga ekologiska råvaror till en bar. Men vi tycker att vi har gjort det rätt bra.”

Välj mellan smakerna Hasselnötter, Jordnötssmör, Kaffe & Kako, Hallon & Mandel, Pekan & Havssalt. Psst, vår favorit är jordnötssmör. Tänk dig Snickers, fast nyttig! 

HASSELNÖTTER: Består till stor del av ekologiska hasselnötter. Blandat med dadlar, kako och solrosolja blir det en succésmak som är väldigt lätt att älska.

KAFFE & KAKO: Med en mix av dadlar, solrosolja och kako blandas fairtrade-kaffet ner i mixen. En bar med lite mer proteinrikt innehåll, tack vare risproteinet och pumpakärnorna

JORDNÖTSSMÖR: Denna bar är till för den som älskar jordnötter och jordnötssmör! Tänk Snickers, fast i nyttig version! Blandningen består av dadlar, krämigt jordnöttsmör och knapriga jordnötter. En riktig jordnötssmörsbomb!

HALLON & MANDEL: Om du gillar hallonpaj så har du kommit rätt! Denna bar är fullproppad med ekologiska solmogna hallon. Med mandel som tuggmotstånd blir det en perfekt blandingen i munnen av sött och syrligt.

PEKAN & HAVSSALT: Med söta toner av kola, blandat med balanserad sälta och bitar av ekologiska pekannötter så blir denna bar en favorit i dess lyx.
Produktlänkar i blogginlägget

Mat, Choklad & Dryck