Perfume Oil Fresh Vanilla, nominerad

Perfume Oil Fresh Vanilla, nominerad

Grattis till Organics By Sara, ekologisk parfymolja med doft av citrus och vanilj är nominerad till Bästa doft 2022 i Organic Beauty Awards

Vi gratulerar Organics by Sara som är nominerad i Organic Beauty Awards med sin ekologiska parfymolja Perfume Oil Fresh Vanilla!

Organic Beauty Awards är en årligen återkommande utmärkelse för produkter inom naturlig, ekologisk hud- och skönhetsvård. Tävlingen arrangeras av branschorganisationen NOC Sweden och för 2022 återigen i samarbete med Naturligt Snygg och Tidningen Hälsa.

Sara Nomberg driver Organics by Sara, ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke som noga väljer ut ingredienser för att få en exklusiv handgjord serie. Vi på Malin i Ratan är stolt tillverkare av hantverkstvål till hennes produktserie.

Har du testat denna fantatiskt doftande parfymolja? En perfekt blandning av lyxig, fyllig vanilj och fräsch citrus i tunn tistelolja som snabbt absorberas av huden och ger en underbar varm & fräsch arom. Den rollas enkelt på huden och sitter i ca tre timmar innan du vill återapplicera. Ett hälsosamt sätt att använda parfym utan några skadliga kemikalier. Dessutom kan du enkelt bära den med dig överallt.

En naturlig doft förändras över tid när du har den på dig eftersom den blandas med kroppens egna dofter och också blir svagare ju längre tid den kommer i kontakt med luft. Detta skiljer en naturlig parfym mot en syntetisk som ofta är fixerade med hälsoskadliga ämnen för att doften ska sitta kvar länge. Produktlänkar från blogginlägget:

Utvald från andra kreatörer

Organics by Sara