I lager.

NaturligDeo Cream Grapefrukt - Ekologisk Deodorant

80 kr
72 kr


Naturlig Deo GRAPEFRUKT är nominerad till Organic Beauty Awards 2019 i kategorin bästa deo. Vi firar detta med 10%rabatt hela april månad.

Naturlig Deo är ekologiska deodoranter handgjorda med omsorg för både människa, djur och natur. De tillverkas i Västerbotten av få och noga utvalda ingredienser. Deodoranterna arbetar på ett naturligt sätt med att eliminera svettlukten och absorbera fukt. De är fria från aluminium, alkohol, onödiga kemikalier och andra tillsatser. Naturlig Deo Ekologisk Deodorant Cream är vegansk och unisex.

Ingredienser, (INCI), funktioner:
 
– Ekologisk kokosolja (Cocos Nucifera Oil), Doftfri, mjukgörande och antibakteriell.

– Ekologisk majsstärkelse (Zea Mays Starch), Fuktabsorberande.

– Bikarbonat (Sodium bicarbonate), Aluminiumfritt livsmedelsklassat och finkornigt bikarbonat som eliminerar svettlukt.

– Ekologisk jojobaolja (Simmondsia Chinensis Seed Oil), Vårdande och skyddande.

– Ekologiskt karnaubavax (Copernicia cerifera cera), Skyddande samt höjer deodorantens smältpunkt.

– Ekologisk grapefruktolja (Citrus Grandis Peel Oil), Bergaptenfri och antibakteriellt naturligt doftämne. Limonene finns naturligt i grapefruktoljan.

Användning: Applicera deodoranten genom att ta lite deodorant cream och smörj in armhålan. Vänta lite innan du klär dig. Användning rekommenderas inte direkt efter rakning när huden är skadad. Det går utmärkt att exempelvis raka sig på kvällen och smörja in deodoranten på morgonen, eftersom den även tar bort befintlig svettlukt.

Bra att veta: Deodorantens konsistens förändras beroende på temperatur och en viss separation är helt normalt. En del upplever att de under ”övergångsperioden” till en aluminiumfri deodorant svettas mer eller luktar mer. Upplever du detta är det bara att smörja deodoranten oftare vid behov.

Tillverkare: Deodoranten är handgjord av vår vän och kollega Sara Lindahl i Norsjö, Västerbotten. 

Doft: Grapefrukt Doftbeskrivning: Mild och fräsch citrusdoft (Unisex)

Mängd: Välj i menyn mellan 15ml eller 60 ml  

Nominerad till Bästa Deo i Organic Beauty Awards 2019.