Luffakudde 2-pack

60 kr

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

flik1 Beskrivning

ftext1

Oblekta luffakuddar som har en dovare färg än våra andra luffakuddar. När de blötlagts och svällt upp, forma och ställ på tork. Utmärkta som tvålfat. De kommer i 2-pack med en liten och en stor. Måtten varierar men den stora passar särskilt med vår stora Tvätt-Städ-Disk-tvål.

Vi samarbetar med ett lokalt arbetsintegrerande socialt företag som skär och fäster etiketter på våra luffakuddar. På så sätt kan vi erbjuda arbete till människor som av någon anledning står utanför arbetsmarknaden och vi är så stolta över detta samarbete. 

flik3 Tips

ftext3

Det luftiga och trådiga materialet absorberar vatten och låter din tvål torka upp mellan användningarna, vilket förlänger tvålens hållbarhet. Luffakuddarna är inte uppsvällda utan det fixar du själv genom att lägga dem i blöt.

Förutom som ett väldränerande rvålfat har luffakuddarna många användningsområden; Använd som disksvamp, att rengöra handfatet eller att skrubba kroppen med.  Jag använder den stora som disksvamp i kastruller efter att den sugit upp tvålvatten när den fungerar som tvålfat i vårt kök. 

Skötselråd

Vi rekommenderar att växla mellan två luffakuddar så att den ena får torka upp emellanåt så därför är det extra bra med ett 2-pack. Den platta formen är hållbar då de tar de mindre utrymme i frakten.